Handelsbetingelser

Ydelser og produkter udbydes af camillapedersenterapi, Søjlegården 10D, 2670 Greve.
CVR-nr.: 28962479

Kontakt:
Kontaktes via e-mail: kontakt@capeconsulting.dk

Betaling, levering og fortrydelse:
Produkter og ydelser kan betales via VisaDankort, Mastercard, VISA og American Express.
Visse ydelser kan ligeledes betales med Mobilepay-overførsel.
Ønsker du at betale via faktura til bankoverførsel, bedes du sende en mail til kontakt@capeconsulting.dk om dette.
Efter dit køb modtager du straks en faktura tilsendt den opgivne e-mailadresse.

Ved køb af visse ydelser og produkter er det muligt at betale i rater. Raterne oplyses på købs- eller produktsiden og bliver automatisk trukket for hver periode.

Dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre gemmes aldrig.

Har du købt et digitalt produkt, leveres dette straks efter dit køb via e-mail eller med en adgangskode til et lukket forum/online kursusportal.
Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, der er indtastet i ordrefeltet.
Digitale produkter refunderes eller returneres ikke.
Køb af digitale produkter såsom onlinekurser, webinarer, e-bøger og andre online arrangementer hos camillapedersenterapi er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven, betegnet “Lov om forbrugeraftaler paragraf 18 stk. 13”.

Har du købt adgang til et onlinekursus, kan du altid selv ændre din e-mailadresse under din profil, når du er logget ind på kursusplatformen.
Du er selv forpligtet til at opdatere dine kontaktinformationer, så vi altid har de korrekte informationer.

Rettigheder:
Alle rettigheder til kurser online eller live, digitale produkter, rådgivende forløb, workshops, foredrag, tekster og billeder tilhører camillapedersenterapi.

Ved køb af et digitalt produkt opnås én licens pr. købte produkt, og produktet er derfor personligt og må ikke videresendes, gives væk eller sælges til andre uden forudgående skriftlig aftale med camillapedersenterapi.
Kopiering af dele af de digitale produkters (inkl. onlinekurser) indhold, titler, tekst eller grafik til videresalg, er ikke tilladt uden skriftlig aftale og tilladelse fra camillapedersenterapi.

Priser og gebyrer:
Alle priser på ydelser og produkter henvendt til privatpersoner er angivet i danske kroner inklusiv moms.
Ydelser og produkter henvendt til erhvervslivet og virksomheder angives eksklusiv moms.
Der er ingen betalingsgebyrer.

Gruppeforløb for privatpersoner:
Framelding af forløbet: Ved mindre end 14 dage til forløbet opstartes refunderes 50 % af forløbets pris.
Ved mindre end 7 dage til forløbets opstart gives inden refusion.
Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Send da en mail til kontakt@capeconsulting.dk med information om den person, der deltager i stedet for dig.
Afbud: Ved afbud til en mødegang gives ingen refusion uanset årsag til afbuddet. Dette grundet at mødegangens/forløbets indhold allerede er tilrettelagt og tilpasset deltagerne.

Workshops og foredrag for virksomheder:
Framelding og afbud: Ved mindre end 30 dage til afholdelse refunderes 50 % af prisen, og dermed kræves 50 % i gebyr.
Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives ingen refusion.

Aflysning:
camillapedersenterapi/capeconsulting forbeholder sig retten til at aflyse workshops, kurser, foredrag, individuelle rådgivende forløb og gruppeforløb ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at finde en ny dato eller alternativt at få refunderet prisen for ydelsen.

Ansvarsfraskivelse:
camillapedersenterapi kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for direkte tab, eller at kundens forventninger til produktet ikke opfyldes.
Ved alle forløb og digitale produkter hvor der gives rådgivning og coaching, skal dette ses for, hvad det er – nemlig rådgivning og coaching. Kunden vil blive rådgivet og coachet, og det er op til kunden selv, hvorvidt vedkommende vil følge og handle ud fra rådgivningen og coachingen.

camillapedersenterapi/capeconsulting kan ikke ansvarliggøres for nedbrud eller svigtende adgang til hjemmesiden eller online kursusportaler, herunder nedbrud i strømforsyning og internetforbindelse eller ved hærværk på systemet (fysisk såvel som hacking og computervirus) samt misbrug af personoplysninger eller andre forhold, som er uden for camillapedersenterapis kontrol.

Scroll to Top