Velkommen til!

Mit navn er Camilla Pedersen, og jeg har i mange år arbejdet med mennesker, der af forskellige årsager har haft det svært i livet. Det er både en personlig og faglig interesse for mig at hjælpe personer, der kæmper med udfordringer og støtte dem i at få den hverdag og det liv, de ønsker.

Gennem min virksomhed hjælper jeg unge og voksne med at finde den uddannelse eller det arbejde, der bedst matcher deres person, så de kan opleve en retning i livet og udleve deres drømme.
At få en retning og klarhed og kunne udleve sin drøm, giver oplevelsen af “mening” – men det kræver samtidig, 
at man får tilpasset sin hverdag og sit (arbejds)liv, til den person man er.
Det er ikke dig, der skal tilpasse dig normerne og det liv, systemet og samfundet vil have, at du lever. Det er dét, der skal tilpasses til din person, så du får et meningsfuldt liv.
– Og den proces kan jeg støtte dig i.

faglig baggrund

Jeg er uddannet socialrådgiver i år 2017 og fik en bachelorgrad i psykologi i år 2023. På nuværende tidspunkt læser jeg på kandidaten i psykologi på Københavns Universitet.

Jeg har tidligere arbejdet i UU-Center Syd (uddannelsesvejledningen i Hvidovre), hvor jeg bl.a. hjalp unge med at søge ind på uddannelser og skrive jobansøgninger.
Derefter arbejdede jeg i et jobcenter som socialrådgiver i ca. 6 år, hvor jeg var sagsbehandler for kontanthjælpsmodtagere. Her havde jeg mange forskellige arbejdsopgaver, men skulle primært hjælpe borgerne med deres forskellige udfordringer og med at få et arbejde.
Det job har givet mig stor erfaring med samtaler med voksne, som har udfordringer med fysisk og psykisk sygdom, misbrug, hjemløshed, ensomhed og andre sociale problematikker.
Senest har jeg i år 2022-2023 arbejdet hos Lyngby Psykiatriklinik, hvor jeg hjalp til med at udrede unge og voksne for ADHD og ADD, samt tilbød støttende samtaler til de patienter, der havde behov for det.

Lige nu beskæftiger jeg mig primært med min egen virksomhed og et deltidsarbejde som stresscoach for personer, der er sygemeldte med stress
– og så selvfølgelig mit studie 😊

Udover mine uddannelser og erhvervserfaring tager jeg også løbende forskellige kurser.
Jeg har bl.a. gennemført kurser i:

  • Samtaleterapi
  • Narrativ terapi
  • Gruppeterapi
  • Sexologi
  • Sammenhængen mellem krop og psyke
  • Det terapeutiske arbejde med psykisk vold

Min personlige historie

Udover faglige interesser og kompetencer har min personlige baggrund også indflydelse på, hvorfor jeg gerne vil hjælpe andre med at finde frem til den uddannelse/arbejde, der matcher deres person.
Jeg har været plaget af præstationsangst og socialfobi og har haft det ekstremt svært med situationer, hvor jeg følte, at jeg skulle “bedømmes” af andre.
Jeg har kørt derudaf i præstationsræset og gjort alt det “rigtige” – fået gode karakterer og blevet hurtigt færdiguddannet.
Jeg har været sygemeldt med stress og oplevet stresssymptomer af flere omgange.
Jeg har været i tvivl om min uddannelse og mit arbejde, og hvad jeg ville med mit liv.
Jeg har lyttet lidt for meget til andres meninger og samfundets normer – og glemt at lytte til mig selv.

Men jeg lærte at lytte til mig selv, og i dag oplever jeg stort set ikke præstationsangst eller socialfobi, og jeg genkender meget hurtigt mine symptomer på stress, og ved hvad jeg så skal gøre.

I dag lever jeg et liv, der er langt mere i overensstemmelse med, hvem jeg er som person.
Jeg har en hverdag, hvor jeg giver plads til mig selv, til at få ro og ikke opleve stress igen på samme måde.
En hverdag og et liv der passer til min person og mine livsværdier.
– Og sådan en hverdag og liv, vil jeg så gerne hjælpe dig med at få.

Sådan vil du opleve, at jeg er i samtalen med dig

- og i mine onlinekurser og digitale produkter

Du vil i samtalerne med mig møde en professionel faglighed, men i ligeså høj grad møde en der lytter, giver dig plads og ikke dømmer dig. Det vigtigste for mig er, at jeg får hjulpet dig med dine aktuelle udfordringer, som du oplever dem nu og her, men også at jeg får vejledt dig i, hvordan du fremadrettet kan bevare en positiv fremgang.
Måske forestiller du dig en “klassisk” terapeut/psykolog, som sidder i sin stol og lytter og bare venter på, at du skal sige noget.
– Sådan er jeg ikke.
Selvfølgelig får du plads og tid til at tale om det, du har brug for, men jeg deltager selv aktivt i vores samtaler, og der kommer derfor ikke til at være lang pinlig tavshed 😊

"Jeg har lært mig selv meget bedre at kende, og jeg har lært, hvordan jeg skal håndtere de negative tanker [...] Og det har været en kæmpe sejr for mig, fordi at det har givet mig en følelse af at kunne være selvsikker i mig selv og tænke "ved du hvad, jeg er fuldstændig ligeglad med, hvad andre de synes"."
Sebastian
23 år
"Jeg har været utrolig glad for din tilgang og måde at møde mig på. Det føltes som et trygt rum, hvor det var muligt at vende ting såsom overtænkning, studietvivl, angstanfald og den uoverskuelighed ens 20'ere kan medbringe. Jeg vil varmt anbefale andre unge at kontakte dig, hvis de selv står midt i en uoverskuelig situation."
Kvinde
23 år
Scroll to Top