Skræddersyet lynhjælp til dig der sidder fast i en udfordring eller et dilemma

Send de store tanker ind der fylder for dig, og modtag en lydfil retur fra mig med mine bedste råd, tanker og øvelser til, hvordan du finder din vej gennem den udfordring, du står i lige nu.

 

Har du et problem, som du ikke rigtig kan løse og går og tænker meget på?
Måske føler du, at det ikke er “stort nok”, til at du kan booke tid hos en psykolog og tale med ham/hende om det?

Det kan også være, at du blot står med en mindre udfordring, som du godt kunne tænke dig mit perspektiv på?

Uanset årsagen, så kan du få tilsendt en lydfil, hvor du kan høre min faglige vurdering og rådgivning i forhold til din personlige udfordring 😊

Prisen for 10 minutters skræddersyet rådgivning og sparring er 99 kr.
Få din rådgivning og sparring lige her:

Sådan foregår det:

Når du har foretaget købet, får du et link, hvorfra du kan sende mig dit spørgsmål og/eller beskrivelse af den udfordring (problemstilling, dilemma eller hvad det nu måtte være), som du gerne vil have min sparring på. Herefter vil du modtage mit svar på mail inden for 24 timer. Svaret får du i form af en 10 minutters lydfil med min faglige vurdering, sparring og råd til dig.
Da der kun er 10 minutter til rådighed, vil du få mest muligt ud af mit svar, ved at du selv er konkret i dit spørgsmål og beskrivelse til mig.

Det er helt uforpligtende – du skal ikke svare mig retur, du er så anonym som muligt, og vi kommer ikke til at sidde overfor hinanden – du får nemlig blot en lydfil, som du kan afspille så mange gange, som du har lyst til.

Lige for GDPR og god ordens skyld…

Da der er tale om, at jeg sender en lydfil, der drejer sig specifikt om din personlige udfordring, vil jeg ikke nævne dine personlige oplysninger i lydfilen.
Det betyder, at jeg ikke nævner nogle personlige oplysninger (udover dit fornavn), som vil kunne henvise til dig som person. Dette er for så godt som muligt at sikre, at lydfilen og sparringen ikke kan kobles sammen med dig.
Derfor bør du heller ikke skrive en masse personlige oplysninger i selve spørgsmålet til mig 😊
(Personlige oplysninger kan f.eks. være dit fulde navn, adresse, fødselsdato og lign.)

Jeg sletter dit spørgsmål og lydfilen 3 dage efter, at du har modtaget lydfilen fra mig. Det ligger derfor ikke gemt hos mig efterfølgende.

Scroll to Top